Christine Raft, klaver

Ismena

Christine Raft

Pianist og organist

Christine Raft er uddannet pianist og solist fra det kgl. Danske musikkonservatorium. Hun har arbejdet som freelance pianist siden 2011.

Christine er også uddannet organist fra Sjællands kirkemusikskole i 2019 og ansat ved Hellebæk kirke.

Christine har også studeret i Frankrig og Spanien og spillet koncerter rundt om i Europa, Asien og USA. I Danmark er det blevet til utallige koncerter i Kammermusikforeninger, kirker, gymnasier og skoler. 

Christine er en aktiv kammermusiker og medstifter af klavertrioen ”Trio Ismena” (2004). Trioen er prisvinder i flere internationale konkurrencer, bl.a. vinder af P2´s kammermusikkonkurrence i 2009. Christine danner desuden duo med mezzosopran Stina Schmidt, Duo Schmidt&Raft (2011).

Christine har modtaget Sonnings musikstipendie, Odd Fellow logens kunstnerlegat,  Esther Vagnings mindelegat og Haag’s kunstnerstipendie.  

Christine har en stor interesse i at formidle den klassiske musik ud til et bredere publikum. Dette gør hun bl.a. ved at arrangere koncerter i private hjem.

Christine er musikalsk nysgerrig og åben, hvilket har udmøntet sig i mange forskellige samarbejder, med andre musikere fra både den rytmiske og klassiske verden. 

Anmeldere skriver:

‘Teknisk overskud og masser af Personlighed’, Jyllandsposten

‘Præcist, saftigt og med kant’, Magasinet Klassisk

‘Trio Ismena provide first rate performances’,  The Classical Reviewer

‘Terrific Playing’ The Classical Reviewer

‘Don’t wait for the next blizzard to acquaint yourself with them’ ,  Fanfare Magazine