Christine Raft, klaver

Christine

Christine Raft er uddannet pianist og solist fra det kgl. Danske musikkonservatorium.
I solistklassen har Christine studeret hos pianist Jens Elvekjær og har i løbet af sine studieår på DKDM også modtaget undervisning af Bohumila Jedlikova, Niklas Sivelöv, Anne Øland og Tove Lønskov. Desuden har Christine studeret i Colmar, Frankrig hos professor Rena Shereshevskaya. Christine har deltaget i masterclasses og spillet koncerter rundt om i Europa og USA.

Christine er en aktiv kammermusiker og medstifter af Duo Schmidt&Raft (2011) og har bl.a. samarbejder med sopran Denise Beck og mezzosopran Idil Alpsöy.

Christine har modtaget Sonnings musikstipendie, Odd Fellow logens kunstnerlegat,  Esther Vagnings mindelegat og Haag’s kunstnerstipendie.

Christine har mange års erfaring som klaverlærer og har givet masterclass på det Danske Suzuki-institut, MGK i københavn og været i praktik på DKDM som kammermusiklærer.

Christine har desuden en stor interesse i at formidle den klassiske musik ud til et bredere publikum. Dette gør hun bl.a. ved at arrangere intime koncerter i private hjem og samarbejdet med multikunstneren Per Bloch (Peerish) har ført til spændende og anderledes musikalske forestillinger, hvor forskellige musikgenre blandes og mødes.